Over MDH Vastgoed

Na 23 jaar als vastgoed gecertificeerde makelaar en taxateur werkzaam geweest te zijn – waarvan 15 jaar als managing partner bij P van den Bosch Bedrijfsmakelaars te Amsterdam – besloot Marilou Diaz om een nieuwe weg in te slaan. Ze richtte haar eigen adviesbureau ‘MDH Vastgoed’ op. Van hieruit bedient ze haar klanten, variërend van start-ups tot multinationals, van advies op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed in de breedste zin van het woord.

Nieuwe aanpak

MDH Vastgoed werkt vanuit de overtuiging dat sinds de economische crisis in 2008 diensten als vastgoedadvies en begeleiding bij het zoeken naar nieuwe bedrijfshuisvesting vragen om een andere aanpak. ‘Out of the box’ denken, een persoonlijke klik, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen hierbij een grote rol. Zonder de commerciële resultaten uit het oog te verliezen.

Anders dan anders

Wat MDH Vastgoed anders maakt dan andere bedrijfsmakelaars is dat het bureau alleen de belangen van u als ‘gebruiker’ van onroerend goed behartigt. De organisatie is dan ook niet ingericht om leegstaand onroerend goed te verhuren of te verkopen. Daarom heeft MDH Vastgoed geen panden in portefeuille. Zo is er nooit sprake van belangenverstrengeling. MDH Vastgoed zit altijd aan uw kant van de tafel. Een persoonlijke band is hierbij van belang. Zo kunt u altijd even bellen voor advies of een vraag, zonder dat de meter direct gaat lopen.